Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 6 επισκέπτες και κανένα μέλος

Προϊόντα

Compact

Email
Ο Αερολέβητας ΒΗΜΕΠ είναι ο μοναδικός για την τέλεια κατασκευήτου, το φινίρισμα και την λειτουργικότητα. Είναι καινούργιος κατακόρυφουτύπου, στιβαρής κατασκευής, σύγχρονης τεχνολογίας, κατάλληλος για θέρμανση ενιαίων χώρων. Επιπλέον, διαθέτουμε την πιστοποίηση ISO 9001:2000 και CE.
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Περιγραφή

Ο Αερολέβητας ΒΗΜΕΠ είναι ο μοναδικός για την τέλεια κατασκευήτου, το φινίρισμα και την λειτουργικότητα. Είναι καινούργιος κατακόρυφουτύπου, στιβαρής κατασκευής, σύγχρονης τεχνολογίας, κατάλληλος για θέρμανση ενιαίων χώρων. Επιπλέον, διαθέτουμε την πιστοποίηση ISO 9001:2000 και CE.
Ο θάλαμος καύσης είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα (INOX), απεριόριστης διάρκειας ζωής. Είναι σε σχήμα σταγόνας, για την καλύτερη επαναφορά των καυσαερίων και την εύκολη ροή του αέρα.
Οι εναλλάκτες θερμότητας (αεραυλοί) είναι κατασκευασμένοι από
χαλυβδελάσματα INOX για τα Τ28 και Τ33 σε σχήμα επιμήκη ρόμβου για την εύκολη ροή του αέρα και αεροπαγίδες για την καλύτερη αντίσταση των καυσαερίων , ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή απόδοση πανω από 91%,
ενώ για τα C25 και C30 είναι INOX DOUBLE.
Ο ανεμιστήρας, φυγοκεντρική τουρμπίνα είναι αθόρυβος χωρίς κραδασμούς, με ζυγοσταθμισμένη στατικά και δυναμικά φτερωτή για τα Τ28 και Τ33, ενώ για τα C25 και C30 είναι αξονικός.
Η ηλεκτρική εγκατάσταση και η σύνδεση του αερολέβητα είναι απλούστατη.
Έχει ηλεκτρικό πίνακα στο εμπρός σημείο, πλήρη με ασφαλοδιακόπτες και ενδεικτικές λυχνίες καθώς και θερμοστάτη χώρου. Έχει δε στο επάνω σημείο του αερολέβητα διπλό αεροστάτη, για την εκκίνηση και παύση του καυστήρα και του φυσητήρα, για να λειτουργεί αυτόματα.
Η εμφάνισή του είναι εξαιρετική με προσεγμένο φινίρισμα, γιατί το κάλυμμα του αερολέβητα είναι βαμμένο με πούδρα και ηλεκτροστατική βαφή σε φούρνο, αφού πρώτα γίνει φωσφάτωτη της λαμαρίνας.
Στο εσωτερικό του καλύμματος υπάρχει μόνωση snadwich από υαλοβάμβακα αλουμινίου και γαλβανισμένη λαμαρίνα για την προστασία από την θερμότητα και τον θόρυβο.
Ο θερμός αέρας εξέρχεται στο επάνω σημείο σπό περσίδα τεσσάρων
κατευθύνσεων.
Η οικονομία στα καύσιμα είναι μεγάλη.
Η συντήρησή του είναι απλή και εύκολη γιατί έχει ειδική θυρίδα καθαρισμού.

Aerolevitas Compact Xaraktiristika


Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προειδοποίηση.
 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.