Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 επισκέπτες και κανένα μέλος

Προϊόντα

Πυρίνα

Email
Ο Αερολέβητας ΒΗΜΕΠ. είναι ο μοναδικός για την τέλεια κατασκευή του, το φινίρισμα και την λειτουργικότητα. Είναι καινούργιος διαιρούμενου τύπου, στιβαρής κατασκευής, σύγχρονης τεχνολογίας, κατάλληλος για την θέρμανση ενιαίων χώρων.
Επιπλέον, διαθέτουμε ISO 9001:2000 και CE.
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Περιγραφή

Ο Αερολέβητας ΒΗΜΕΠ είναι ο μοναδικός για την τέλεια κατασκευή του, το φινίρισμα και την λειτουργικότητα. Είναι καινούργιος διαιρούμενου τύπου, στιβαρής κατασκευής, σύγχρονης τεχνολογίας, κατάλληλος για την θέρμανση ενιαίων χώρων.
Επιπλέον, διαθέτουμε ISO 9001:2000 και CE.
Ο θάλαμος καύσης είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα (ΙΝΟΧ), απεριόριστης διάρκειας ζωής. Είναι σε σχήμα σταγόνας για την καλύτερη κυκλοφορία των καυσαερίων και την εύκολη ροή του αέρα.
Οι εναλλάκτες θερμότητας (αεραυλοί) είναι κατασκευασμένοι από χαλυβδελάσματα σε σχήμα επιμήκη ρόμβου και αεροπαγίδες για την καλύτερη αντίσταση των καυσαερίων και την εύκολη ροή του αέρα, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή απόδοση πάνω από 91%.
Ο ανεμιστήρας, φυγοκεντρική τουρμπίνα είναι αθόρυβος χωρίς κραδασμούς, με ζυγοσταθμισμένη στατικά και δυναμικά φτερωτή.
Η ηλεκτρική εγκατάσταση και η σύνδεση του αερολέβητα είναι απλούστατη. Έχει ηλεκτρικό πίνακα στο εμπρός σημείο, πλήρη με ασφαλοδιακόπτες, ρελέ, θερμικό και ενδεικτικές λυχνίες. Έχει δε στο επάνω σημείο του αερολέβητα διπλό αεροστάτη, για την εκκίνηση και παύση του καυστήρα και του φυσητήρα, για να λειτουργεί αυτόματα.
Η εμφάνιση του είναι εξαιρετική με προσεγμένο φινίρισμα, γιατί το κάλυμμα του αερολέβητα με σκελετό από τετράγωνο ενισχυμένο δοκό, είναι βαμμένο με πούδρα και ηλεκτροστατική βαφή σε φούρνο, αφού πρώτα γίνει φωσφάτωση της λαμαρίνας.
Στο εσωτερικό του καλύμματος υπάρχει μόνωση sandwich από υαλοβάμβακα αλουμινίου και γαλβανισμένη λαμαρίνα για την προστασία από την θερμότητα και τον θόρυβο.
Ο καυστήρας είναι τεχνολογίας και κατασκευής ΒΗΜΕΠ και αποτελείται από:
α) την εστία καύσης που είναι από πυρίμαχο υλικό
β) ειδικό κοχλία (σπείρωμα) και μανδύα για την μεταφορά του αέρα και του πυρήνα
γ) βάση σιλό με πετροπαγίδα
δ) σιλό 700 lit.
ε) ηλεκτρομειωτήρα
στ) πιεστικό φυσητήρα
Η οικονομία στα καύσιμα είναι μεγάλη.
Η συντήρηση του είναι απλή και εύκολη γιατί έχει ειδική θυρίδα καθαρισμού.

PIRINAS XARAKTIRISTIKA


Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προειδοποίηση.
Οι αερολέβητες μπορούν να συνοδεύονται και με διασκορπιστή του αέρα (PLENUM).
 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.